Produktion

Brug visuel historiefortælling til at engagere din målgruppe.

By 18. juni 2021februar 2nd, 2023No Comments

Videoproduktion og video marketing

Det vigtigste for din virksomheds online marketing er at etablere forbindelse til din målgruppe. Hvis i kan skabe følelser og engagere mennesker, vil det direkte korrelere med at forretningen kan vækste. Video marketing er fortsat en opadgående trend og i 2024 forventes video annonceudgifter bl.a i at vokse til 9,26 milliarder alene i USA. I 2020 var 63% af mobiltrafikken fra videoer, hvilket giver en klar indikation af hvilken type indhold forbrugerne efterspørger, og det er derfor tydeligt at virksomheder bør imødekomme dette i deres markedsføring.

Animationsvideo

En af de mest populære marketing trends gennem de sidste par år er animerede videoer og grafik. Animerede videoer kan promovere virksomheder og oplyse kunder på måder, som standard videoindhold slet ikke kan. Animationen ses ubevidst ikke salgsfremmende, historier bliver mere som underholdning og kan engagere forskellige målgrupper.
Se hvordan animation kan se ud i videoen.

Læs mere om processen  Klik her

Visuel historiefortælling 

En måde at skabe forbindelse til din målgruppe er gennem visuel historiefortælling. Målet er altid at inspirere til en følelsesmæssig reaktion, guide og oplyse tilskueren. En historie kan opbygges på mange måder (infografik, video, billede), og det der oftest påvirker tilskueren til handling er et godt koncept. Det er derfor en god ide at spare med en konceptualist eller bureau om nye kreative vinkler og tilgange.

Videoproduktion i din marketing

Vi kunne sandsynligvis skrive en hel artikel om, hvor afgørende video marketing er i dag. Overvej at TikTok var den mest downloadede app i 2020, og videoindhold genererer typisk mere engagement end nogen anden type indhold på de Sociale medier. Som virksomhed er det et must at være en del af video marketing trenden.

Hvis du vil starte video markedsføring i dag, er det første og mest afgørende skridt at du undersøger, finder og forstår din målgruppe – deres foretrukne mediekanaler og den type indhold, de forventer at se, når de besøger dem. Hver video skal have et klart mål. Selv med den bedst producerede video får du ikke et investeringsafkast, hvis det ikke er relevant for dit publikum, her er konceptet igen alfa omega. 

Når du skal have produceres en video, er der et par ting du kan overveje.

  • Hvad er formålet med videoen?
  • Hvor vil publikum se videoen?
  • Er videoen et problem for vores publikum?
  • Hvad er budgettet til vores video?
  • Kan vi komme et meningsfuldt koncept oven på produktet/servicen?

Hvis du samlet kan besvare alle disse ting, er du på vej til en robust video-marketing kampagne.

Brugergenereret indhold

Billeder og videoer indsendt af dine kunder er en glimrende måde at skabe indhold og øget engagement. Et godt eksempel kan være Starbucks, som i december lavede en “rød kop-konkurrence”, hvor fans blev bedt om at indsende fotos af deres kaffe for at have en chance for at vinde et gavekort. Kampagnen genererede tusindvis af fotos, og det viser et stort ekstraordinært publikumsengagement.

Fans tog billeder af kopperne, inden de sendte dem til sociale medier med hashtagget #redcuptcontes. Hver kop fortæller sin egen unikke historie, og de brugere der indsendte, krediteres på Starbucks sociale medieside. Det var spændende for alle brugere at følge med i alle de forskellige fortolkninger. Ifølge en undersøgelse sagde 90% af de adspurgte forbrugere, at brugergenereret indhold påvirker deres købsbeslutninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – få flere artikler og se mere arbejde fra os fremover.

Tilmeld dig her

 

Kilde.
https://www.forbes.com/

Censure

Author Censure

More posts by Censure