Andre 3D animations eksempler

INVISIO X7 Tactical in-ear headset

Glenmark Pharma – How to 3D video af Salmex inhalator

Sugerør – kreativ 3D reklame

Har du brug for 3D animation?

✔️ Klar kommunikation

✔️ Vis essentielle budskaber

✔️ Få taletid

✔️ Konverter mere

✔️ Høj detaljegrad

Kontakt os her

Få en uforpligtende pris på din 3D animation. Udfyld på 2 minutter. 

Prisberegner for video (1)

  • Beskriv ca. antal minutter eller sekunder.

Sådan er processen

Storyboard

Storyboard udformer vi når vi har et manus på plads. Storyboardet fortæller hele handlingen klart og tydeligt, så kunden forstår alle scenerne. Vi bruger det også som guide til udvalgte kameravinkler mv.
Vores kunder plejer at være rigtig glade for detaljergraden af vores storyboards

Speak og musik

Det godkendte speak skal nu indtales af den helt rette person. Vi sender voiceover eksempler ud som passer til projektet, som kunden kan vælge i mellem. Vi kan lave speaks til alle sprog i verden. Vi komponere selv musikken således det passer sammen med timing, lyd og billede

Produktion

Nå vi er enige om handlingen går vi igang med selv animationen hvor vi animere, klipper og tilrettelægger hele filmen efter storyboardet. Vi får lavet lyd, voiceover, grafik, grading og gradvist finpudser vi i samarbejde med kunden til resultatet er yderst tilfredstillende.

Levering

Vi leverer slut produktet i de formater kunden ønsker. Vi leverer både til hjemmeside, SoMe og vi klargøre også TVC spots.
Inden opgaven går i gang, forbereder vi formaterne og hvilke medier det skal ud til, alt dette skal drøftes inden vi sætter noget produktion igang.